Premijer Nikšić u prvomajskoj posjeti Savezu samostalnih sindikata BiH

Povodom Međunarodnog praznika rada novoizabrani premijer Vlade FBiH Nermin Nikšić posjetio je danas Savez samostalnih sindikata Bosne i Hercegovine.

Tom prilikom je, zajedno sa federalnim ministrom raseljenih osoba i izbjeglica Nerinom Dizdarom, predsjedniku Saveza samostalnih sindikata BiH Selvedinu Šatoroviću i svim članovima SSSBiH čestitao najveći radnički praznik.

Predsjednik Šatorović je čestitao premijeru na mandatu ističući da “ohrabruje dio ekspozea posvećen položaju radnika u Federaciji BiH, usvajanju Zakona o minimalnoj plati i poboljšanju ekonomsko-socijalnog statusa radnika u FBiH”.

Premijer je nalasio spremnost da, zajedno sa Savezom samostalnih sindikata BiH, aktivno radi na realizaciji programa Vlade FBiH, jačanju kvalitetnog socijalnog dijaloga na nivou FBiH, kao i da nas sve zajedno čeka mnogo posla na zaustavljanju negativnih trendova i poboljšanju općeg stanja u Federaciji BiH.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.