Sarajevo

Premijer Nikšić s predstavnicima poljoprivrednika USK

Teme razgovora su bile isplate poticaja u poljoprivredi, prvenstveno o nastavku isplata premija za mlijeko iz četvrtog kvartala 2013. godine, te dinamika isplate subvencija za prvi i drugi kvartal ove godine

Slika

Premijer Federacije Bosne i Hercegovine Nermin Nikšić susreo se danas, u sjedištu Vlade FBiH u Sarajevu, s predstavnicima Saveza općinskih udruženja poljoprivrednika Unsko-sanskog kantona.

Sastanku su prisustvovali federalni ministri finansija i poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Ante Krajina i Jerko Ivanković-Lijanović, te premijer Unsko-sanskog kantona Hamdija Lipovača.

Teme razgovora su bile isplate poticaja u poljoprivredi, prvenstveno o nastavku isplata premija za mlijeko iz četvrtog kvartala 2013. godine, te dinamika isplate subvencija za prvi i drugi kvartal ove godine. 

Predstavnici Federalne vlade saglasni su da poticaji u poljoprivredi budu isplaćeni dogovorenom dinamikom, te da se zajednički radi na rješavanju ostalih problema s kojima se susreću poljoprivrednici u ovom kantonu, ali i cijeloj Federaciji BiH.

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.