Sarajevo

Premijer Nikšić primio tenisku reprezentaciju BiH

Premijer Nikšić zaželio je teniskoj reprezentaciji pobjedu u meču s Litvanijom, koja bi značila historijski uspjeh bh. tenisa, odnosno plasman u Prvu skupinu.

Slika

Premijer Federacije BiH Nermin Nikšić primio je igrače i vodstvo Teniskog saveza BiH, na čelu s predsjednikom Ivanom Brkićem i selektorom Amerom Delićem, te članove Davis Cup reprezentacije BiH Damira Džumhura, Tomislava Brkića i Nermana Fatića, uoči današnjeg početka trodnevnog meča sa selekcijom Litvanije u okviru posljednjeg, 3. kola Druge skupinu Euroafričke zone. 

Četvrti reprezentativac Mirza Bašić nije mogao doći jer se pripremao za današnji prvi meč. 

Premijer Nikšić zaželio je teniskoj reprezentaciji pobjedu u meču s Litvanijom, koja bi značila historijski uspjeh bh. tenisa, odnosno plasman u Prvu skupinu. 

Ujedno, kazao je da će Vlada FBiH, u okviru svojih mogućnosti, pomoći Teniskom savezu BiH i organizatorima meča koji se igra u sarajevskoj dvorani “Ramiz Salčin”. 

Zahvaljujući federalnom premijeru na današnjem prijemu, Damir Džumhur je obećao da će on i njegovi suigrači i ovaj susret, kao i sve druge, igrati srcem koje kuca za reprezentaciju Bosne i Hercegovine. 

– Svaki uspjeh koji postignemo igrajući za reprezentaciju je veliki podstrek svima nama i doprinosi našim boljim igrama i u pojedinačnoj konkurenciji – kazao je Džumhur. 

Današnjem susretu u sjedištu Federalne vlade u Sarajevu nazočili su i predsjednik Organizacijskog odbora meča Kemal Ademović, te direktor reprezentacije Senad Hadžimešić, saopćeno je iz Ureda Vlade FBiH za odnose s javnošću.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.