Sarajevo

Premijer Nikšić primio delegaciju "Krivaje"

Osnovna tema razgovora bila je prodaja imovine stečajnog dužnika IP „Krivaja“ d.o.o. Zavidovići u stečaju putem usmenog javnog nadmetanja

Slika

Premijer Federacije Bosne i Hercegovine Nermin Nikšić sa saradnicima primio je danas u sjedištu Vlade u Sarajevu delegaciju „Krivaje“ d.o.o. Zavidovići u stečaju koju je predvodio stečajni upravitelj Hamdija Muratović.

Osnovna tema razgovora bila je prodaja imovine stečajnog dužnika IP „Krivaja“ d.o.o. Zavidovići u stečaju putem usmenog javnog nadmetanja. Obostrano je iskazano opredjeljenje i želja da se ovaj natječaj uspješno okonča, te da se nastavi proizvodnja u ovom nekadašnjem gigantu drvne industrije i zadrže radna mjesta zaposlenih. U tom smislu dogovoreno je da se pokušaju iznaći određena rješenja kako bi se nastavila proizvodnja do završetka postupka prodaje.    

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.