Aktivnosti saveza

Premijer Nikšić primio delegaciju Košarkaškog saveza BiH

Vlada FBiH nastavlja pomagati u radu Košarkaškog saveza BiH.

Slika

Premijer Federacije Bosne i Hercegovine Nermin Nikšić primio je danas u sjedištu Vlade FBiH u Sarajevu delegaciju Košarkaškog saveza BiH u kojoj su bili  predsjednik Upravnog odbora Elmedin Konaković, generalni sekretar Harun Mahmutović i Igor Stojanović.

Gosti su upoznali federalnog premijera s dosadašnjim i planiranim aktivnostima Saveza, kao i o izboru Duška Ivanovića za novog selektora muške seniorske reprezentacije.

Nakon što se delegacija zahvalila na podršci koju Federalna vlada pruža Košarkaškom savezu Bosne i Hercegovine, premijer Nikšić je izrazio zadovoljstvo unapređenjem funkcionalnosti ovog saveza, te naglasio da će Vlada, kao i do sada, nastaviti pomagati razvoj košarke u BiH.

Sagovornici su iskazali uvjerenje da će muška seniorska reprezentacija pod vodstvom novog selektora Ivanovića podići kvalitetu igre na još veći nivo, u odnosu na dostignuti, dok je na čelu bh. reprezentacije bio Aleksandar Petrović.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.