Visoko

Premijer Nikšić obišao četiri kompanije na području Visokog

Mogu samo da izrazim svoje zadovoljstvo što su ove četiri firme dio privrednog sistema FBiH a drago mi je i da sam od njih čuo da su zadovoljni komunikacijom i odnosom s Federalnom vladom – rekao je Nikšić

Slika

Premijer Federacije Bosne i Hercegovine Nermin Nikšić Nikšić danas je posjetio Visoko, gdje je obišao kompanije Provis, Vispak, Prevent i KTK.

Nikšić je izjavio da obilazak uspješnih firmi predstavlja jedan od ugodnijih dijelova posla premijera FBiH u odnosu na slučajeve rješavanja uvezivanja radnog staža te osiguravanja poslova i gole egzistencije i za firme i za radnike.

-Mogu samo da izrazim svoje zadovoljstvo što su ove četiri firme dio privrednog sistema FBiH a drago mi je i da sam od njih čuo da su zadovoljni komunikacijom i odnosom s Federalnom vladom – rekao je Nikšić.

Naveo je da Prevent trenutno privatizira jedan dio KTK što bi i za Visoko i za FBiH značilo jako puno jer je svaki radnik koji osigurava egzistenciju od svog rada jedna pozitivna priča.

Također, premijer Nikišić je danas obišao JKP "Gradska groblja" Visoko, gdje je razgovarao s direktorom Asmirom Hodžićem.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.