Vlada FBiH

Premijer Nikšić čestitao Uskrs i Vaskrs

Nadam se da ćete tokom proslave Uskrsa i Vaskrsa, koji predstavljaju nadu u novi i bolji život, steći dodatno samopouzdanje da ćemo, zajednički djelujući, kao država i društvo krenuti u sigurniju i svima sretniju budućnost

Slika

U povodu Uskrsa i Vaskrsa, koji se ove godine proslavljaju istog dana, premijer Federacije Bosne i Hercegovine Nermin Nikšić uputio je, u ime Vlade FBiH i u svoje lično, čestitku vjernicima katoličke i pravoslavne vjeroispovijesti.

“Izuzetno mi je zadovoljstvo čestitati vam ovaj veliki vjerski praznik. Nadam se da ćete tokom proslave Uskrsa i Vaskrsa, koji predstavljaju nadu u novi i bolji život, steći dodatno samopouzdanje da ćemo, zajednički djelujući, kao država i društvo krenuti u sigurniju i svima sretniju budućnost.

Lijepo je živjeti u zemlji u kojoj često imamo mogućnosti proslavljati svoje, ali i radovati se vjerskim praznicima drugih. Stoga se nadam da ćete ovaj vjerski praznik proslaviti upravo u tom duhu: uz članove svojih porodica, ali i podijeliti prazničnu radost s komšijama i prijateljima, kako se to oduvijek radilo u Bosni i Hercegovini”, kaže se u uskršnjoj i vaskršnjoj čestitki federalnog premijera Nermina Nikšića.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.