Bihać

Premijer Hamdija Lipovača prihvatio Ice bucket challenge

Za Ice bucket challenge Lipovača je nominirao bihaćkog gradonačelnika Emdžada Galijaševića, predsjednika RS Milorada Dodika i državnog ministra Damira Hadžića.

Slika

Premijer Unsko-sanskog kantona Hamdija Lipovača prihvatio je Ice bucket challenge na koji ga je izazvao Nijaz Mahmić, jedan od mladih mještana iz Mahmić Sela u Bosanskoj Krupi.

Nijaz se polio kantom hladne vode u svrhu prikupljanja novčanih sredstava za izgradnju sportskog igrališta "Hasib Mahmić", a izazov je uputio premijeru USK i načelniku Bosanske Krupe Arminu Halitoviću.

–          Kao Krajišnik i kao premijer ja odgovaram na izazov. Obećao sam pomoći izgradnju igrališta u Mahmićima.

Za Ice bucket challenge Lipovača je nominirao bihaćkog gradonačelnika Emdžada Galijaševića, predsjednika RS Milorada Dodika i državnog ministra Damira Hadžića.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.