Bihać

Premijer Hamdija Lipovača prihvatio Ice bucket challenge

Za Ice bucket challenge Lipovača je nominirao bihaćkog gradonačelnika Emdžada Galijaševića, predsjednika RS Milorada Dodika i državnog ministra Damira Hadžića.

Slika

Premijer Unsko-sanskog kantona Hamdija Lipovača prihvatio je Ice bucket challenge na koji ga je izazvao Nijaz Mahmić, jedan od mladih mještana iz Mahmić Sela u Bosanskoj Krupi.

Nijaz se polio kantom hladne vode u svrhu prikupljanja novčanih sredstava za izgradnju sportskog igrališta "Hasib Mahmić", a izazov je uputio premijeru USK i načelniku Bosanske Krupe Arminu Halitoviću.

–          Kao Krajišnik i kao premijer ja odgovaram na izazov. Obećao sam pomoći izgradnju igrališta u Mahmićima.

Za Ice bucket challenge Lipovača je nominirao bihaćkog gradonačelnika Emdžada Galijaševića, predsjednika RS Milorada Dodika i državnog ministra Damira Hadžića.

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.