Tuzla

Premijer Čaušević pozvao na sastanak predstavnike pet firmi

Predviđeno je da skupu prisustvuju po tri predstavnika svake od firmi

Slika

Premijer Tuzlanskog kantona Sead Čaušević poziva predstavnike firmi "Dita", "Konjuh", "Resod guming", "Polihem" i "Poliolchem" da danas u 13.00 sati dođu na sastanak sa predstavnicima Vlade Tuzlanskog kantona kako bi se razgovaralo o rješavanju zahtjeva koje su uputili Vladi Kantona.

Predviđeno je da skupu prisustvuju po tri predstavnika svake od firmi, saopćeno je iz Odjeljenja za informisanje Vlade TK.

Također, Vlada Tuzlanskog kantona, već početkom naredne sedmice planira upriličiti sastanak sa predstavnicima Udruženja nezaposlenih Tuzla, koje je bilo aktivan sudionik protesta ispred zgrade Vlade Tuzlanskog kantona.

Cilj je definisati prioritetne ciljeve i zahtjeve mladih, definirati buduće aktivnosti, ali i rezimirati ono što je do sada urađeno na ovom planu.

– Još jednom apeliramo na sve građane, koji svoje nezadovoljstvo izražavaju protestima ispred zgrade Vlade Tuzlanskog kantona, da se suzdrže od uništavanja privatne i javne imovine, te da komunikaciju vratimo u institucionalne okvire, kako bi smo najefikasnije iznašli rješenja za novonastalu situaciju – poručili su iz Vlade TK.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.