Osmić

Prekršen je moj protokol, ali pokrenuo sam disciplinski postupak

Nisam znao da će se svirati neka pjesma koja bi tobože nekad trebala biti himna Republike Srpske – kazao je Osmić, pojašnjavajući da disciplinski postupak traje na kojem će se utvrditi odgovornost pojedinaca koji su prekršili protokol.

Slika

Zekerijah Osmić, ministar odbrane BiH u izjavi za novinare kazao je da nema vremena baviti se svojom smjenom, jer ima prečeg posla, javlja novinska agencija Patria.

– Dakle, ja sam pokrenuo disciplinske postupke protiv onih koji nisu ispoštovali protokol kakav sam odobrio. Nije bilo predviđeno držanje govora Milorada Dodika, već samo Nebojše Radmanovića. Nisam znao da će se svirati neka pjesma koja bi tobože nekad trebala biti himna Republike Srpske – kazao je Osmić, pojašnjavajući da disciplinski postupak traje na kojem će se utvrditi odgovornost pojedinaca koji su prekršili protokol. 

Podsjećamo, njegovu smjenu zatražio je Klub SBB-a zbog činjenice da nije reagirao na spornu proslavu godišnjice Vojske RS-a.

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.