Pregovori oko smjene Vlade Zeničko-dobojskog kantona su u toku

U Gradskoj upravi Zenica je održan sastanak na kojem su prisustvovali gradonačelnik Fuad Kasumović i zastupnici opozicije u Skupštini ZDK, a načelno je dogovorena smjena Vlade Zeničko-dobojskog kantona.

Sastanku su prisustvovali zastupnici koji su potpisima dali garant da su odlučni ići u smjenu Vlade ZDK koja je uspjela ovaj kanton i njegove građane dovesti na američku crnu listu.

Na sastanku se nije razgovaralo o foteljama, nego o ozbiljnim planovima na koji način najefikasnije sanirati sve posljedice dosadašnjeg mandata Vlade ZDK.

Dogovor u vezi sa odlučnom smjenom Vlade ZDK prokomentirao je i Mirsad Mahmutagić, predsjednik KO SDP-a ZDK.

„Održan je sastanak gdje smo postigli načelnu saglasnost da idemo u smjenu Vlade. Nije u pitanju smjena aktuelne vlade nego priprema i rad za naredni mandatni period od četiri godine. Sigurno je da ćemo činiti većinu građanske opcije u periodu od 2022. do 2026. godine. Vlada koja neće biti koruptivna, vlada nepotizma, dakle, vlada koja će biti u korist građana Zeničko-dobojskog kantona“, rekao je Mahmutagić.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.