Predstavnici NS BiH razgovarali s gradonačelnicom Sarajeva Karić pa joj uručili dres Zmajeva

Delegacija Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine danas je bila u radnoj posjeti Gradskoj vijećnici Sarajevo gdje su se sastali s gradonačelnicom Benjaminom Karić.

Tema sastanka je bila organizacija Evropskog prvenstva za kadetkinje, koje će se od 3. do 15. maja održati u BiH, a žrijeb i pet utakmica bit će odigrano upravo u Sarajevu.

Gradonačelnica je izrazila zadovoljstvo što će jedan takav događaj biti organizovan u BiH i našem glavnom gradu te je istakla da je gradska uprava na raspolaganju sa svim svojim resursima pri organizaciji Eura i promociji grada Sarajeva.

Na kraju sastanka razmijenjeni su i prigodni pokloni, a generalni sekretar NS BiH Adnan Džemidžić je gradonačelnici uručio dres reprezentacije Bosne i Hercegovine.

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.