Sarajevo

Predstavnice FOŽ OO SDP BiH Novi Grad Sarajevo posjetile Centar u Nedžarićima

Povodom obilježavanja Međunarodnog dana bijelog štapapredstavnice FOŽ OO SDP Novi Grad Sarajevo na čelu sa predsjednicom Dželepčić Edisom posjetile su Centar za slijepu i slabovidnu djecu i omladinu u Nedžarićima. Tom prilikom razgovarale su sa korisnicima Centra o njihovim problemima i poteškoćama sa kojima se susreću u svakodnevnom životu.

U društvu direktora Ovčine Damira obišle su prostorije osnovne i srednje škole, upoznale se sa kapacitetima Centra i svakodnevnim aktivnostima koje se realizuju. Imale se priliku da osjete dio tople i pozitivne atmosfere koji je prisutan, što se rijetko susreće.

Na kraju ugodnog druženja, FOŽ OO SDP BiH Novi Grad Sarajevo uručio je simbolične darove najmlađim korisnicima Centra.

FOŽ OO SDP BiH Novi Grad Sarajevo

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.