Hajrudin dr. Havić : ” Pokazati ljudima da niti oni niti njihove potrebe, više neće biti svjesno zapostavljani.”

Predstavljeni kandidati u MZ Luke

Kandidati i volonteri SDP Bihać uz Hajrudina dr  Havića, kandidata za gradonačelnika i dr. sci. Fatku Kulenović, nositeljicu liste za Gradsko vijeće, predstavljanje izbornog programa „Bihać za sve nas“  nastavili su jučerašnjom posjetom stanovnicima mjesne zajednice Luke.

S mještanima su razgovarali o aktuelnom stanju u ovom gradskom naselju, brojnim temama vezanim za njihov svakodnevni život, a kao probleme čije bi rješavanje doprinijelo kvalitetnijem načinu  života, stanovnici Luka istakli su nekoliko i to komunalne prirode.

untitled-12

„Potrebe stanovništva  Luka, jedne od većih gradskih mjesnih zajednica  svakako će se naći u djelokrugu rada budućeg GV , u kojem će SDP i ovaj put zastupati isključivo interese građana.

Minulih godina ova mjesna zajednica prilično je marginalizirana, uključenost njezinih stanovnika u društveni život Grada sveden je na minimum, pa iako ova lokalna zajednica ne samo da ima  prostora za širenje, gradsko zemljište u njenim okvirima praktično je neiskorišteno. To moramo promijeniti i pokazati ovim ljudima da niti oni niti njihove potrebe, više neće biti svjesno zapostavljani,“ istakao je dr. Havić.

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.