Prijedor

Predstavljen rad Koorinacije SDP BiH za RS

Učesnici konferencije su članovi Kordinacije SDP BiH za RS iz Prijedora, Sead Jakupović, Dr.Azra Pašalić i Fehret Terzić koji su predstavili rad Koorinacije SDP BiH za RS

Slika

Dana 29.04.2014. godine održana je PRESS konferencija Koordinacije SDP BiH za RS u Prijedoru. Konferencije je održana u prostorijama RO/GO SDP BiH Prijedor sa početkom u 11:00sati.

Učesnici konferencije su članovi Kordinacije SDP BiH za RS iz Prijedora, Sead Jakupović, Dr.Azra Pašalić i Fehret Terzić koji su predstavili rad Koorinacije SDP BiH za RS.

Sead Jakupović

Predstavio je  ulogu i značaj Koordinacije SDP BiH za RS a u cilju jačanja SDP na predstojećim izborima. Koordinaciju SDP BiH za RS,  čiji je predsjednik  Mirsad Đapo,   čine svi izabrani zvanićnici partije  u RS-u.

Koordinacija radi po strateškom planu koji je donešen, a koji je se uklapa u strateški plan SDP BiH,  nizom aktivnosti po gradovima i opštinama u RS-a. Aktivosti su već započele u Banja Luci, Kozarskoj Dubici  i Modriči te drugim gradovima.

Azra Pašalić

Predstavila je plan i program rada Regionalne organizacije FOŽ-a  koji će se realizirati kvartalno. U izbornoj godini FOŽ će biti vidljiviji kroz povećane aktivnosti radi postizanja što boljih izbornih rezultata. Posveti će se pažnja edukaciji kandidatkinja za predstojeće izbore koju će provoditi NVO i stučni timovi SDP BiH.

FOŽ će se priključiti obilježavanje značajnih datuma u svojim opštinama i jačanju infrastrukture FOŽ-a u gradovim i opštinama u kojima još nisu formirane.

Fehret Terzić

Predstavio  je program i plan  rada Regionalne organizacije FOS-a. Informisao je  javnost o prvim aktivosti foruma. Održana je  prva radna sjednica novoformiraneog FOS regije Priejedor.  Aktivnosti su na  tehničkoj i organizacionoj strukturi FOS-a  u opštinama u RS-u u kojim djelujemo.

Na nivou koordinatori za rad i aktivnost FOS-a  su Terzić, Bradariće i Subašićem.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.