Press konferencija

Predstavljen kandidat SDP-a za načelnika Općine Jablanica

Jučer je u Jablanici upriličena press konferencija naše Općinske organizacije na kojoj smo predstavili kandidata za načelnika Općine Jablanica, kao i nosioca liste za Općinsko vijeće Jablanica.

Kandidat OO SDP BiH Jablanica za načelnika općine Jablanica je drug Damir Šabanović, aktuelni predsjedavajući OV Jablanica, dok je nosilac liste za Općinsko vijeće Jablanica, drug Ismet Lulić.

U kratkom obraćanju novinarima kandidat za načelnika Općine Jablanica, Damir Šabanović je rekao: “Nedopustivo je da smo među najnerazvijenijim općinama u BiH, da su preduzeća koja bi mogli biti nosioci privrednog razvoja u stečaju, da postajemo sredina u kojoj niko, a posebno mladi ne vidi perspektivu. Jablanica, zaslužuje i može bolje od aktuelnog stanja.

Moja kandidatura, naš Izborni program, kao i ljudi koji se nalaze na listi za OV Jablanica su, siguran sam, dovoljan zalog za moje tvrdnju, da mi uistinu možemo bolje“.

jablanica press1

Pozdravljajući prisutne nosilac liste za OV Jablanica, Ismet Lulić, kratko je poručio:“ Izbore ne doživljavam kao bilo kakvu utrku, već utrku s vremenom, s obzirom da Jablanica i njeni građani više nemaju vremena. Imam ovaj put jednostavnu, prije svega ljudsku poruku, vrijeme je da mijenjamo stanje u našem gradu!“.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.