Posjeta Mjesnom odboru Dobrinja B

Predstavljanje izbornog programa u Novom Gradu

Kandidatkinja SDP-a za načelnicu Općine Novi Grad Sarajevo Edita Sulejmanović jučer je boravila u posjeti Mjesnom odboru partije na Dobrinji B gdje se sastala sa povjerenikom Odbora Sejdom Šikalom, te sa građanima, simpatizerima i članovima SDP-a. Upriličeno je upoznavanje i druženje sa kandidatkinjom koja je predstavila Izborni program naglasivši da je realan i provodiv jer u suprotnom ne bi ni pomišljala na samu kandidaturu za mjesto načelnika. Cilj je, istakla je Sulejmanović, kroz program ponuditi građanima konkretna rješenja na konkretne probleme jer je ljudima dosta velikih obećanja koja se obično ispostave kao jeftina predizborna retorika.

“Nakon četiri godine na vlasti treba ljude pogledati u oči i reći šta si uradio! Svi koji su sada na vlasti prvo će morati podnijeti izvještaj narodu šta su, zapravo, uradili tokom mandata u odnosu na predizborni program i obećanja koja su dali”, istakla je Sulejmanović. Budući da je nezaposlenost jedan od gorućih problema u BiH, Sulejmanović je zaključila da će neizbježni prioritet lokalne zajednice biti stvaranje pozitivnog privrednog ambijenta upravo kroz konkretne mjere predviđene programom.

Šikalo je kazao da Edita Sulejmanović svojim kapacitetom i bogatom biografijom može odgovoriti na sve izazove i zadatke koje sa sobom nosi mjesto načelnika najmnoljudnije općine u Kantonu Sarajevo, te da je predstavljeni Izborni program vrlo konkretan i dotiče se stvarnih problema.

“Kompletna Dobrinja u očima budućeg načelnika mora imati poseban tretman jer je u pitanju urbana sredina sa velikim brojem stanovnika koja ima ogroman značaj za čitav grad”, zaključio je Šikalo.

 

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.