USK

Predstaviljeni programi i liste za MZ Golubić, Ripač, Žegar i Vedro polje

Ovom prilikom članovi SDP-a su položili cvijeće poginulim borcima i civilnim žrtvama rata u ovim mjesnim zajednicama i na taj način odali počast žrtvama proteklog rata

Slika

U protekla dva dana, kandidati SDP BiH USK-a su u sklopu kampanje za predstojeće Izbore predstavili programe i liste za sve nivoe vlasti građanima bihaćkih mjesnih zajednica Golubić, Ripač, Žegar i Vedro polje.

Ovom prilikom članovi SDP-a su položili cvijeće poginulim borcima i civilnim žrtvama rata u ovim mjesnim zajednicama i na taj način odali počast žrtvama proteklog rata.

Obilaskom domova i razgovorima sa biračima, kandidati i članovi SDP-a pozivali su na UJEDINJENJE, potrebu i građansku dužnost da izađemo na ovogodišnje izbore.

Ne zanemarujmo istinu i pomake koje je SDP uradio uprkos problemima koji se u domovini nakupljaju od samostalnosti BiH sa ovako usitnjenom političkom scenom. Mala zemlja sa puno političkih stranaka i malo kvalitetnih ljudi. Zbog toga vas pozivamo da povjerenje date kandidatima sa lista SDP-a BiH.

U proteklih 20-tak godina puno toga je uništeno i unazađeno, ljudi su razjedinjeni i bez nade, a naša je namjera, zadaća i odgovornost je da povratimo što smo nekad imali.

Političko-ekonomska stabilnost zemlje se neće uspostaviti dosadašnjim rješenjima i po principu „nacionalnih torova“, a u jednom smo svi složni, težimo ka onima koji su odavno ujedinjeni-Europskoj uniji.

Tu ćemo uraditi i uradili smo najviše, europske zemlje imaju jednog predsjednika, a i mi težimo tome i imamo čovjeka. To je onaj iz „60 minuta“-Bakir Hadžiomerović.

UJEDINJENI GRAĐANI I SDP SVE DO POBJEDE !                                                                                   

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.