Čestitka dr. Lagumdžije rukometašima BiH

Predstavili ste i predstavljate Bosnu i Hercegovinu u najboljem svjetlu

Primite najiskrenije čestitke povodom vašeg velikog, historijskog uspjeha. Vaši sjajni rezultati i odlične igre tokom kvalifikacija, a naročito u baražu protiv favoriziranog Islanda podarili su nezaboravne trenutke radosti i ponosa koje ste darovali svim građanima Bosne i Hercegovine, na čemu vam zahvaljujem.

Slika

Zamjenik predsjedavajućeg Vijeća ministara i ministar vanjskih poslova Bosne i Hercegovine dr. Zlatko Lagumdžija uputio je 16. juna 2014. godine čestitku Rukometnom savezu BiH povodom plasmana naše rukometne reprezentacije na Svjetsko prvenstvo u rukometu koje će 2015. godine biti održano u Kataru, sljedećeg sadržaja:

"Primite najiskrenije čestitke povodom vašeg velikog, historijskog uspjeha. Vaši sjajni rezultati i odlične igre tokom kvalifikacija, a naročito u baražu protiv favoriziranog Islanda podarili su nezaboravne trenutke radosti i ponosa koje ste darovali svim građanima Bosne i Hercegovine, na čemu vam zahvaljujem. 

Vaš talenat, uporan i predan timski  rad, zajedništvo i upornost da ostvarite zacrtani cilj svima nama mogu poslužiti za primjer na koji se trebamo i moramo ugledati.

Sinoć na Islandu i u svim prethodnim utakmicama reprezentacije, predstavili ste i predstavljate Bosnu i Hercegovinu u najboljem svjetlu, zbog čega vam se još jednom zahvaljujem u svoje, a vjerujem i u ime građana naše drage domovine.

Pokazali ste nama i generacijama koje dolaze da je mjesto Bosne i Hercegovine sada i u budućnosti, uvijek i samo među najboljima“.

 

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.