Predsjednik SDP BiH Nermin Nikšić podržao institucionalno obilježavanje Dana nezavisnosti BiH u Žepču

Nakon što su vijećnici SDA i HDZ-a usvojili plan aktivnosti OV Žepče za 2022. godinu u kojem je predviđena akademija povodom Dana nezavisnosti BiH, pod evidentnim pritiskom HDZ-a i Dragana Čovića, načelnik Općine Žepče je na istoj sjednici saopštio vijećnicima da akademije u institucijama Općine Žepče neće biti.

Ovakva poruka načelnika i kršenje vlastitog plana rada vijeća u Žepču od strane Predsjedavajućeg je naišla na negodovanje i revolt građana Žepča, koji su odmah poručili da će sami u institucijama države BiH u Žepču organizovati akademiju povodom Dana nezavisnosti BiH.

Među prvima koji je podržao „građanski neposluh“ u Žepču bio je i Predsjednik SDP BiH, Nermin Nikšić koji je danas tim povodom i došao u Žepče i dao apsolutnu podršku građanima Žepča u njihovim nastojanjima da se državni praznik u Žepču, ali i u drugim sredinama naše domovine institucionalno obilježava.

Današnja zajednička poruka Nikšića i građana u Žepču:“ Samo zajedno, ali iskreno, poštujući i čuvajući institucije države i njene svetinje možemo sačuvati majku BiH“.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.