Predsjednik SDP BiH Nermin Nikšić otvorio prostorije SDP-a u Nemili

Dan oslobođenja Nemile ove godine obilježen je u znaku crvene boje. Gradska organizacija SDP BiH Zenica i Regionalna organizacija SDP BiH Nemila su povodom ovog, za građane Nemile, historijskog datuma upriličile cjelodnevni program koji je obilovao nizom aktivnosti.

Program je od 11 sati započeo polaganjem cvijeća na spomen obilježja. Uz prisustvo mnogobrojnih članova, simpatizera i građana delegacija SDP BiH na čelu sa predsjednikom Nerminom Nikšićem položila je cvijeće palim borcima NOB-a 41 -45, te uz polaganje cvijeća odala dužnu počast šehidima 92-95.

Nakon polaganja cvijeća uslijedio je još jedan za članove SDP BiH Nemile, ali i SDP BiH u cjelini značajan događaj.

Svečano su otvorene prostorije SDP BiH za regiju Nemila, koja predstavlja zajedničku koordinaciju 9 osnovnih organizacija u Nemilskom slivu. Otvaranje prostorija je zaokruživanje višemjesečnih aktivnosti regionalne organizacije SDP BiH Nemila, koja u posljednjem periodu bilježi značajne rezultate u svom radu na terenu, a što u konačnici rezultira svakodnevnim prilivom novih članova. Mnogobrojni građani Nemile prepoznali su partiju čija je glavna misija mulitietična BiH , država jednakih prava za sve građana i narode koji u njoj žive.

Prepoznali su građani Nemile svakako i rezultate rada vijećnika SDP-a u GV Zenica i zastupnika SDP-a u Skupštini ZDK čiji se rezultati rada i konkretne aktivnosti dobro osjete i na području MZ Nemila. Zato je broj članova SDP BiH na ovom području svakim danom veći , a SDP BiH svakim danom veća o bogatija porodica.

Ovom prilikom prisutnim članovima i simpatizerima, te mnogobrojnim gostima iz susjednih općina ZDK u ulozi domaćina riječima doborodošlice obratili su se koordinator za Regiju Nemila Zijad Suljić i predsjednik GO SDP BiH Zenica Mladen Simić. Nakon obraćanja domaćina obratio se predsjednik KO SDP BiH ZDK Senaid Begić i na kraju predsjednik SDP BiH Nermin Nikšić.

“Drago mi je što sam danas ovdje u Nemili koja je nekada bila i koja će i nakon oktobra 2018.godine biti crvena. Iza nas je puno rada na trenu. Mjesecima radimo na izradi izbornog programa SDP BiH za Opće izbore 2018 . godine, koji je nastao kao sinergija članica i članova naše partije, ali i velikog broja građana koji nisu članovi SDP BIH. Oni su učešćem na javnim tribinama i kroz ankete utvrdili svoje prioritete. Mi imamo “Plan 10”, čijom realizacijom ćemo vratiti osmijeh na lice građana naše zemlje i dati im nadu da je moguće u BiH praviti državu u interesu svih nas, a to možemo samo zajedno”… kazao je u svom obraćanju predsjednik SDP BIH.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.