Neka radost ovih blagdana unese u vaše domove mir, a u vaša srca nadu u ljepšu budućnost

Predsjednik SDP BiH Nermin Nikšić čestitao Vaskrs i Uskrs

Predsjednik Socijaldemokratske partije BiH Nermin Nikšić je svim katolicima i pravoslavcima u Bosni i Hercegovini uputio čestitke povodom blagdana – Uskrsa i Vaskrsa.

„Vaskrs i Uskrs, blagdani koje ove godine, isti dan, zajedno slave pravoslavci i katolici poseban su znak upućen svima kojima je na srcu dobro naroda.

Mi smo nagrađeni srećom života u različitosti na našim prostorima. Trebamo njegovati tu različitost, kako bi pokoljenja, koja dolaze poslije nas, mogla živjeti u suživotu, miru i toleranciji.

Upravo je uvažavanje i njegovanje različitosti kod naroda u Bosni i Hercegovini najveća dužnost koju možemo ispuniti zajedno, čuvajući mir, njegujući toleranciju i razumijevanje. Neka radost ovih blagdana unese u vaše domove mir, a u vaša srca nadu u ljepšu budućnost.

Svim pravoslavcima i katolicima u Bosni i Hercegovini i njihovom sveštenstvu, u ime Socijaldemokratske partije Bosne i Hercegovine i u svoje lično ime, želim da u zdravlju i sreći provedu ove blagdane“, navodi se u čestitci predsjednika SDP BiH Nermina Nikšića.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.