Predsjednik SDP BiH Nermin Nikšić čestitao Vaskrs

Povodom pravoslavnog praznika Vaskrsa, predsjednik Socijaldemokratske partije Bosne i Hercegovine Nermin Nikšić je pravoslavnim vjernicima i Mitropolitu dabrobosanskom Hrizostomu uputio čestitku.

“Ovaj veliki praznik je prilika da se prisjetimo zajedničkih vrijednosti koje nas vijekovima povezuju na ovim prostorima. Prilika je ovo i da dodatno učvrstimo dobrotu i međusobno prijateljstvo među narodima u Bosni i Hercegovini.

Neka i ovaj Vaskrs ispuni vaša srca iskrenom radošću, a dušu veseljem. Želim da ga provedete u dobrom zdravlju zajedno sa najbližim, komšijama i prijateljima.

U ime Socijaldemokratske partije Bosne i Hercegovine i u svoje ime, čestitam Vaskrs svim pravoslavcima, uz najiskrenije želje da budućnost pred nama bude ispunjena srećom, blagostanjem i nadom!

Sretan i blagoslovljen Vaskrs!“, navodi se u čestitci predsjednika SDP BIH.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu