Predsjednik SDP BiH Nermin Nikšić čestitao Vaskrs

Povodom nastupajućeg pravoslavnog praznika Vaskrsa, predsjednik Socijaldemokratske partije BiH Nermin Nikšić je pravoslavnim vjernicima i Mitropolitu dabrobosanskom Hrizostomu uputio čestitku.

„Ovaj veliki praznik prilika je da se prisjetimo različitosti koje nas okružuju, kao i da se prisjetimo zajedničkih vrijednosti svakog čovjeka – vrijednosti dobrote i međusobnog prijateljstva.

Neka i ovaj Vaskrs provedete u radosti i zdravlju, njegujući poštovanje prema komšijama i prijateljima.

U ime Socijaldemokratske partije Bosne i Hercegovine i u svoje ime, čestitam Vaskrs svim pravoslavcima i sveštenstvu, uz najiskrenije želje da budućnost pred nama bude ispunjena srećom, ljubavlju i nadom!

Sretan Vaskrs!“, navodi se u čestitci predsjednika SDP BIH.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.