Veliki katolički blagdan

Predsjednik SDP BiH Nermin Nikšić čestitao Uskrs

Predsjednik Socijaldemokratske partije BiH Nermin Nikšić je uputio čestitku nadbiskupu vrhbosanskom kardinalu Vinku Puljiću i svim katolicima u Bosni i Hercegovini, povodom blagdana Uskrsa.

„Preuzvišeni kardinalu,

Neka vam ovaj blagdan ispuni srca toplinom i blagostanjem te pruži snagu da zajedno izgradimo život pun razumijevanja i uvažavanja.

Poštivanje i njegovanje naših različitosti je dužnost koju možemo ispuniti zajedno, njegujući toleranciju i razumijevanje.

Neka radost najvećeg kršćanskog blagdana unese u vaše domove mir, a u vaša srca nadu u svjetliju budućnost.

Svim katolicima u Bosni i Hercegovini, svećenstvu i Vama lično, u ime Socijaldemokratske partije Bosne i Hercegovine i svoje lično ime želim da u zdravlju i sreći provedete nastupajuće blagdane sa svojim najbližima, ali i sa svojim komšijama i prijateljima.

Sretan Uskrs!“, navodi se u čestitci predsjednika SDP BiH.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.