Predsjednik SDP BiH Nermin Nikšić čestitao Kurban bajram

Predsjednik Socijaldemokratske partije BiH Nermin Nikšić uputio je reisu Islamske zajednice u BiH Huseinu efendiji Kavazoviću i muslimanima Bosne i Hercegovine čestitku povodom Kurban bajrama.

„Želim da nastupajuće dane Kurban bajrama provedete u dobrom zdravlju i neka ovaj plemeniti praznik u vaše domove unese mir, zdravlje, sreću i blagostanje.

Želja mi je da Kurban bajram na najbolji način obilježite, kao što se to radi vijekovima na ovim prostorima, u krugu porodice, prijatelja i komšija.

Neka Kurban bajram podstakne u nama inspiraciju za jačanje uzajamnog povjerenja i solidarnosti za vrijeme koje je pred nama.

Svim muslimanima u Bosni i Hercegovini, ali i širom svijeta, upućujem najiskrenije čestitke.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu