Na ostvarenim rezultatima na izborima za Evropski parlament

Predsjednik SDP BiH Nermin Nikšić čestitao hrvatskim i slovenačkim socijaldemokratama

Predsjednik Socijaldemokratske partije BiH Nermin Nikšić uputio je čestitku Socijaldemokratskoj partiji Hrvatske i Socijaldemokratskoj stranci Slovenije, zbog ostvarenih rezultata ovih stranaka na izborima za Evropski parlament.

„Koristim ovu priliku da rukovodstvima Vaših partija čestitam na uspješnoj realizaciji izbornih aktivnosti i velikoj pobjedi socijaldemokrata u Hrvatskoj i Sloveniji.

U vrijeme jačanja desničarkih stranaka širom Evrope, ali i jačanja radikalnih desničarskih pokreta, vaš rezultat nam ulijeva nadu da ideali socijaldemokratije nikada neće biti poraženi.

U trenucima kada socijaldemokrate napadaju sa svih strana, vaš rezultat je brana takvim napadima i dokaz da su ideje socijaldemokratije univerzalne i svuda upotrebljive.

Rezultatima izbora nedvojbeno je pokazano da politika, koja zagovara jednaka prava za sve, uvijek ima šansu među građanima.

Nadamo se da ćete svojim radom opravdati povjerenje svojih građana, ali i da ćete i nama, građanima Bosne i Hercegovine, kroz vaš rad u Parlamentu, pomoći da što prije postanemo dio evropske porodice“, navodi se u čestitci.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.