Zenica

Predsjednik KO SDP BiH ZDK upriličio sastanak s uposlenicima

U utorak, 29.09.2015. godine Predsjednik KO SDP BiH ZDK je u povodu Bajrama, kao i nedavno uspješno završenih unutarpatijskih izbora, upriličio sastanak sa uposlenicima i sekretarima u KO i OO SDP ZDK koji je imao radno-svečani karakter.

Bila je ovo prilika da se kroz razgovor i druženje razmijene iskustva iz dosadašnjeg rada, te ukaže na značaj međusobne dobre i svakodnevne komunikacije. Predsjednik se zahvalio uposlenicima i sekretarima na dosadašnjem radu i maksimalnom angažmanu, posebno u procesu reevidencije članstva, a nakon toga pripremi i učešću u izbornim aktivnostima koji su iza nas, a u kojim je njihova uloga bila od velikog značaja. Naglasio je da će se praksa održavanja radnih sastanaka, a u cilju međusobne razmjene iskustva, koja bi doprinosila jačanju SDPBiH nastaviti i ubuduće. Ovom prilikom svim prisutnim uručeni su simbolični pokloni, a po završetku sastanka nastavljeno je druženje.

JEDINSTVENI! DO POBJEDE.

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.