Predsjednik GO SDP BiH Tuzla Slađan Ilić susreo se sa šefom Delegacije Europske unije u BiH i specijalnim predstavnikom EU Johannom Sattlerom

U srijedu je u prostorijama GO SDP BiH Tuzla održan sastanak predsjednika GO SDP BiH Tuzla Slađana Ilića i Nj.E. ambasadora Johanna Sattlera, šefa Delegacije Europske unije u BiH i specijalnog predstavnika EU za BiH.

Predsjednik Ilić je ovom prilikom uputio dobrodošlicu Nj.E. ambasadoru  Sattleru u Tuzlu, kao i u Gradsku organizaciju SDP BiH Tuzla , te ga je upoznao sa političkom situacijom kako u gradu, tako i u kantonu. Obzirom da je predsjednik Ilić delegat u Domu naroda Federacije BiH, ovom prilikom se razgovaralo o funkcionisanju i nadležnostima Doma naroda FBiH. Poseban akcenat u jučerašnjem razgovoru je stavljen na aktuelnu političku situaciju u Bosni i Hercegovini.

Na sastanku je bilo riječi i o mogućim izmjenama Izbornog zakona, o Zakonu o porijeklu imovine kao i provedbi Strategije za borbu protiv korupcije TK, a koja je usvojena kada je Ilić bio na funkciji Predsjednika Skupštine Tuzlanskog kantona.

Ovom prilikom je dogovorena i buduća saradnja predsjednika GO SDP BiH Tuzla Slađana Ilića sa Nj.E. ambasadorom Johannom Sattlerom.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.