Prednovogodišnje druženje Foruma seniora OO SDP BiH Tešanj

Jučer, 27.12.2018. godine, održano je, već, tradicionalno  prednovogodišnje druženje Foruma seniora SDP BiH Tešanj.

Druženju je prisustvovalo oko 50 članova ove interesne organizacije OO SDP BiH Tešanj, ali to je bila i prilika za susret ljudi koji su stvarali SDP BiH na prostoru općine Tešanj, između ostalih Saliha, Pere, Sejde, Envera, Huseina, kao i drugih drugarica i drugova koji su sve ove godine ostali privrženi ideji socijaldemokratije.

Prisutnima se prigodnim riječima obratio predsjednik Foruma seniora OO SDP BiH Tešanj Salih Brkić, te se prisjetio drugarica i drugova koji više nisu među nama.

Svojim prisustvom druženje su uveličali i podržali novi vijećnik SDP BiH u OV Tešanj Hasan Galijašević, te još uvijek aktuelni delegat Doma naroda Parlamenta FBiH Amil Buljubašić.

Iz Foruma seniora u 2019. godini najavljuju više programskih aktivnosti, u odnosu na 2018. godinu kada su bili fokusirani na izborne aktivnosti SDP BiH.

 

Komisija za informisanje

OO SDP BiH Tešanj

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.