Jasenko Selimović

Predloženi amandman Vlade FBiH put za procesuiranje privatizacijskih pljački

Vlada tim amandmanom predlaže također rješenje po kojem će imovinska korist stečena navedenim krivičnim djelima biti oduzimana

Slika

Jasenko Selimović, šef poslaničkog kluba Socijaldemokratske partije  u Predstavničkom domu Parlamenta FBiH, izjavio je Agenciji Fena da će taj klub podržati amandman koji je na Ustav FBiH utvrdila i uputila u parlamentarnu proceduru Federalna vlada predloživši da ne mogu zastarjeti krivična djela počinjena iz procesa privatizacije, organiziranog i gospodarskog kriminala.

Vlada tim amandmanom predlaže također rješenje po kojem će imovinska korist stečena navedenim krivičnim djelima biti oduzimana.

Jasenko Selimović ističe da je to put za procesuiranje svih privatizacijskih pljački i mogućnost za satisfakciju žrtvama te pljačke -radnicima uništenih preduzeća.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.