Čestitka dr. Lagumdžije ministrici Mogherini

Prava osoba na pravom mjestu

Lagumdžija čestitao je ministrici vanjskih poslova Italije Federici Mogherini na imenovanju na dužnost visoke predstavnice Evropske unije za vanjsku politiku i sigurnost

Slika

Zamjenik predsjedavajućeg Vijeća ministara i ministar vanjskih poslova Bosne i Hercegovine dr. Zlatko Lagumdžija čestitao je ministrici vanjskih poslova Italije Federici Mogherini na imenovanju na dužnost visoke predstavnice Evropske unije za vanjsku politiku i sigurnost.

„Imenovanje ministrice Mogherini na ovu dužnost je odlična vijest za sve, a naročito za nas u Bosni i Hercegovini i na Zapadnom Balkanu. Vjerujemo da će i na poziciji visoke predstavnice za vanjsku politiku i sigurnost nastaviti podržavati i promovirati politiku integracije zemalja Zapadnog Balkana u EU. Ministrici Federici Mogherini želim puno uspjeha u rješavanju problema i izazova u turbulentnim i nepredvidivim globalnim kretanjima, ubijeđen da je ona prava osoba na pravom mjestu, sposobna odgovoriti izazovima koji stoje pred nama“, navodi se, između ostalog, u čestitki ministra Lagumdžije ministrici Mogherini.

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.