KO SDP BiH Tuzla

Pozivamo rektora Halilovića da povuče dopis o deložaciji UKUD Zvonko Cerić

Nakon 36 godina rada i brojnih nastupa širom Bosne i Hercegovine, Univerzitetsko kulturno – umjetničkom društvu Zvonko Cerić Tuzla, je uručen dopis o deložaciji iz prostorija u aneksu zgrade Filozofskog fakulteta.

Deložacija je zakazana za 11. april, a dopis o deložaciji je potpisao rektor Univerziteta u Tuzli, prof. dr. Enver Halilović.

Kantonalni odbor SDP BiH Tuzla daje punu podršku u radu i djelovanju UKUD Zvonko Cerić i poziva rektora Univireziteta, prof. dr. Envera Halilovića, da povuče dopis o deložaciji, jednog od najboljih ambasadora Grada Tuzla i Tuzlanskog kantona, UKUD Zvonko Cerić.

Također pozivamo rektora Halovića da sačini ugovor o zakupu poslovnog prostora koji neće biti na štetu UKUD Zvonko Cerić, jer je nedopustivo da tri stotine mladih ljudi, umjetnika, koji baštine bosanskohercegovačku tradiciju, završi na ulici.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.