Pozivamo premijera Elmedina Konakovića da podnese ostavku

Nakon što je fantomski Operativni štab ukinuo odluku o vožnji par – nepar u Kantonu Sarajevo pozivamo premijera Kantona Sarajevo Elmedina Konakovića da podnese ostavku.

Razloga za taj potez je puno, ali je sasvim dovoljno da premijer snosi političku odgovornost zbog štete koju je državi BiH prouzokovalo ograničenje slobode kretanja samo za dane katoličkog Božića.

Kome i kako će se objasniti da je sve ovo što se desilo bila čista slučajnost, a ne svjestan i proračunat čin?

Također ovakvim neozbiljnim odnosom prema građanima glavnog grada BiH trenutna Vlada KS pokazuje da nije u stanju odgovoriti ni na elementarne potrebe stanovnika kakve su snabdijevanje vodom ili sloboda kretanja.

Takva vlast ne zaslužuje da se pita i odlučuje o bilo čemu.

Zato je vrijeme da se za katastrofalne postupke konačno počne snositi odgovornost, a to je u ovom slučaju ostavka prvog čovjeka Vlade Kantona Sarajevo.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.