OO SDP Žepče

Pozivamo predsjedavajućeg OV Žepče Muhameda Jusufovića da podnese neopozivu ostavku

Nakon što je na 19. sjednici Općinskog vijeća Žepče, zahvaljujući glasovima HDZ-a, suzdržanosti i licemjernosti vijećnika žepačke SDA, antidržavnom i veleizdajničkom ponašanju Predsjedavajućeg OV Žepče, gospodina Jusufović, usvojena inicijativa o nepoželjnosti Zlatnog ljiljana, Željka Komšića u općini Žepče, OO SDP BiH Žepče poziva Predsjedavajućeg OV Žepče, gospodina Muhamed Jusufovića da ukoliko ima i trun morala, podnese neopozivu ostavku na mjesto Predsjedavajućeg OV Žepče.

Zgroženi smo, ali ne i iznenađeni ponašanjem HDZ BiH U OV Žepče, koji je putem kluba Hrvata zloupotrijebio instituciju Općinskog vijeća i u ime svih građana općine Žepče proglasio člana Predsjedništva BiH iz reda hrvatskog naroda, gospodina Komšića nepoželjnim u općini Žepče.

Ključnu ulogu u antidržavnom činu su odigrali vijećnici SDA, na čelu sa Predsjedavajućim OV Žepče, gospodinom Jusufovićem, koji nije učinio ništa da spriječi izjašnjavanje o pomenutoj inicijativi, pri čemu je licemjerno šutio, ne učestvujući u diskusiji te zajedno sa svojim kolegama iz SDA bio suzdržan kod glasanja.

Kontinuirano antibosansko, antidržavno i podaničko ponašanje funkcionera žepačke SDA, koji zbog nekoliko dobro plaćenih funkcija u Općini Žepče izdaju i prodaju sve redom je došlo do faze kada svaki građanin, bez obzira na političko opredjeljenje treba reći „DOSTA“

Pozivamo sve progresivne, probosanski orjentisane pojedince, kulturne, sportske, vjerske, društvene i druge instance da dignu svoj glas protiv još jedne – dogovorene veleizdaje u režiji žepačke SDA i HDZ-a.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.