SDP BiH Jablanica

Pozivamo menadžment JP Elektroprivreda BiH da javnosti ponudi odgovore

Tokom proteklih mjesec dana svjedočili smo izuzetno niskom nivou vodostaja Jablaničkog jezera, usljed kojeg je prema procjeni stručne javnosti u našoj zemlji došlo do poremećaja ekosistema jezera.

SDP BIH Jablanica izražava duboku zabrinutost ovakvim postupanjem JP Elektroprivreda BiH, te stoga a u interesu javnosti od menadžmenta JP Elektroprivreda BIH očekuje brzu reakciju koja će podrazumijevati odgovore na ključna pitanja koja su uznemirila bh. Javnost, a posebno javnost općina koje gravitiraju jezeru.

Zašto je došlo do enormnog ispuštanja vode, odnosno kakve su posljedice po biljni i životinjski svijet i cjelokupni ekosistem Jablaničkog jezera. SDP BIH Jablanica poziva menadžment JP Elektroprivreda BIH da javnosti ponudi odgovore, kao i mjere kako bi se stanje što prije saniralo, a nadležne institucije pozivamo da u okviru svojih nadležnosti utvrde eventualnu krivicu.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.