OO SDP BiH Velika Kladuša

Pozivamo koalicione partnere SDA, Laburiste i DF da rade u interesu razvoja Velike Kladuše

Ovim putem pozivamo koalicione partnere SDA, Laburiste i DF u kantonalnoj vlasti da napokon krenu, ako ne nekom kapitalnom investicijom, onda bar ovim manjim investicijama od kojih će stanovnici Velike Kladuše osjetiti ikakvu dobrobit.

Razlog ovakvom pozivu je jednostavan, a on je zbog činjenica da Velika Kladuša od postojanja Unsko-sanskog kantona do danas nije bila bolje pozicionirana u vlasti!

Zahvaljujući koaliciji Laburista, SDA, SBB i DF, Velika Kladuša se pozicionirala kroz savjetnike premijera, članove upravnih i nadzornih odbora kantonalnih ustanova, a da ne govorimo o raspodjelama projekata kako sa viših nivoa vlasti tako i od dobiti kantonalnih preduzeća.

Nažalost, umjesto da stanovnici Velike Kladuše osjete blagodati vlasti,kao što ih osjećaju druge općine u kojima neko iz vladajuće većine ima bar načelnika, a kamo li načelnika i većinu u Općinskom vijeću, na sceni su i dalje bacanja prašine u oči stanovnicima Velike Kladuše, te nastavak praktične primjene političkog kaosa, čime vrijeđaju zdrav razum i uništavaju svaku nadu za spas Velike Kladuše.

Priča o reviziji privatizacije koju Laburisti i njihovi „borci“ za Agrokomerc bez ijedne konkretne borbe pričaju ne služi ničemu drugom nego da nastave sa tor politikom, koja pogoduje jedino njima i koalicionom partneru SDA, a biti će zanimljivo vidjeti hoće li Abdić uopšte ispoštovati zaključke Općinskom vijeća i na koji način.

Napadi velikokladuške SDA na svog koalicionog partnera Abdića i Laburiste sa kojima zajedno obnašaju vlast i sa kojima u rukavicama usko sarađuju i na lokalnom nivou su najblaže rečeno perfidni i predstavljaju uvredu za zdrav razum.

Poštovani koalicioni partneri, prestanite sa demagogijom i ako ništa vrijedno niste napravili za Veliku Kladušu u posljednje 3 godine, odradite to bar u ovoj godini dana mandata što vam je još ostala.

Prestanite sa isceniranim napadanjima jednih na druge u borbi da zadržite svoje birače, već kad ste već zajedno iskoristite pozicioniranost unutar vladajuće koalicije i pokažite nam bar u ovih godinu dana koliko vam je stalo do Velike Kladuše.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.