Pozivam Dragana Čovića da odmah sazove hitnu sjednicu Doma naroda

Jučer je usvojen Prijedlog zakona o izmjenama zakona o akcizama u BiH, kojim se ukidaju akcize na naftne derivate u trajanju od šest mjeseci. Prijedlog zakona podnio je SDP BiH. Ovaj zakonski akt podržao je 31 poslanik u Predstavničkom domu PSBiH, niko nije bio protiv niti uzdržan.

“Prema ovom dokumentu ukinute se akcize na dizel-gorivo i ostala plinska ulja, petrolej, motorni benzin-bezolovni, motorni benzin, lož-ulje, tečni naftni plin za pogon motornih vozila, biogoriva i biotečnosti.

Zakon će postati pravosnažan ako ga potvrdi i Dom naroda PSBiH. Zato pozivam predsjedavajućeg Doma naroda Dragana Čovića da odmah sazove hitnu sjednicu s ciljem usvajanja ovog zakona”, naveo je delegat SDP BiH u državnom Domu naroda Denis Bećirović.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.