OO SDP Tešanj

Pozitivnom kampanjom predstaviti kandidate i Plan 10 za Opće izbore 2018. godine

Predviđenim Planom predizborne kampanje jučer, 5. augusta, održan je sastanak Predsjedništva i Općinskog izbornog štaba OO SDP BiH Tešanj sa užim rukovodstvom osnovnih i interesnih organizacija SDP BiH Tešanj.
Dobar odaziv i zainteresovanost za predstojeće Izbore je dobar znak, ali obaveza da što spremniji dočekama Izbore.

Prisutni su upoznati sa dosadašnjim aktivnostima i obavezama koje nas očekuju do samog dana Izbora, a od istih je zatraženo da svojim prijedlozima i sugestijama utiču kako bi imali što kvalitetniju izbornu kampanju.
Poseban osvrt je urađen na važnost rada naših članova Biračkih odbora i posmatrača, koji moraju dati sve od sebe kako bi bilo kakve nepravilnosti na sam dan Izbora bile spriječene.

U drugom dijelu sastanka predstavljeni su kandidati iz naše Općinske organizacije koji se nalaze na listama od Kantonalnog do Državnog nivoa, a njih je osam.
Sastanku je prisustvovao i predsjednik KO SDP BiH Senaid Begić koji je pozitivnim ocijenio dosadašnji rad naše Općinske organizacije.

Preovladava jedinstven stavu da treba voditi pozitivnu izbornu kampanju kako bi se što kvalitetnije predstavio Izborni program SDP BiH-Plan 10 i kandidati SDP BiH, na čelu sa Denisom Bećirovićem, kandidatom za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.