Forum žena KO TK

Pozdravljamo odluku Ministarstva obrazovanja i nauke TK za normalan početak školske godine

Forum žena Kantonalnog odbora SDPBiH Tuzla, prepoznao je veliku ulogu i značaj prosvjetnih radnika u vrijeme pandemije COVID 19. Pozdravljamo odluku Ministarstva obrazovanja i nauke Tuzlanskog kantona, da nova školska 2021/22. godina bude realizovana u potpunosti kroz redovnu nastavu.

Zahvaljujemo se prosvjetnim radnicima, pomoćnom-tehničkom osoblju i menadžemntu škola Tuzlanskog kantona, što do sada nisu dozvolili da škole budu žarišta prijenosa korona virusa,

Vjerujemo da će svi učesnici odgojno-obrazovnog procesa na čelu sa Ministrom, ove školske godine biti na visokom nivou svog zadatka, uprkos svim teškoćama kojima su bili i bit će izloženi.

Sretan početak školske 2021/22. godine !

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.