Forum žena KO TK

Pozdravljamo odluku Ministarstva obrazovanja i nauke TK za normalan početak školske godine

Forum žena Kantonalnog odbora SDPBiH Tuzla, prepoznao je veliku ulogu i značaj prosvjetnih radnika u vrijeme pandemije COVID 19. Pozdravljamo odluku Ministarstva obrazovanja i nauke Tuzlanskog kantona, da nova školska 2021/22. godina bude realizovana u potpunosti kroz redovnu nastavu.

Zahvaljujemo se prosvjetnim radnicima, pomoćnom-tehničkom osoblju i menadžemntu škola Tuzlanskog kantona, što do sada nisu dozvolili da škole budu žarišta prijenosa korona virusa,

Vjerujemo da će svi učesnici odgojno-obrazovnog procesa na čelu sa Ministrom, ove školske godine biti na visokom nivou svog zadatka, uprkos svim teškoćama kojima su bili i bit će izloženi.

Sretan početak školske 2021/22. godine !


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu