Čirkin:

Povratnici su uplašeni iako još nije poznat ni motiv, situacija nije dobra

Sitaucija je loša i ne ulazeći u to što istražni organi tek trebaju da urade svoj posao vrlo bzro, ali povratnici su uplašeni i zastrašeni svim dešavanjima

Slika

Behzad Čirkin (SDP), poslanik u Narodnoj skupštini RS-a danas će održati press konferenciju koja će biti posvećena posljednjim dešavanjima u manjem bh. entitetu, a povodom ubistva Almira Redžića (48) i Muharema Balića (62) u Trnopolju kod Prijedora, piše novinska agencija Patria.

Čirkin je u izjavi za NAP kazao da će govoriti o ukupnoj situaciji s aspekta ljudskih prava s posebnim pogledom na bezbjedonsonu situaciju u RS i konkretno u Prijedoru i Potkozarju, a zbog posljednjih ubistava koja su se desila.

– Sitaucija je loša i ne ulazeći u to što istražni organi tek trebaju da urade svoj posao vrlo bzro, ali povratnici su uplašeni i zastrašeni svim dešavanjima. Čak ne ulazeći ni u motive i ono što trebaju istražiti organi, jer rane su žive, a znamo da je nedavno u Kozarcu ukopano 284 žrtve rata. Situacija nije dobra – kazao je Čirkin.

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.