Čirkin:

Povratnici su uplašeni iako još nije poznat ni motiv, situacija nije dobra

Sitaucija je loša i ne ulazeći u to što istražni organi tek trebaju da urade svoj posao vrlo bzro, ali povratnici su uplašeni i zastrašeni svim dešavanjima

Slika

Behzad Čirkin (SDP), poslanik u Narodnoj skupštini RS-a danas će održati press konferenciju koja će biti posvećena posljednjim dešavanjima u manjem bh. entitetu, a povodom ubistva Almira Redžića (48) i Muharema Balića (62) u Trnopolju kod Prijedora, piše novinska agencija Patria.

Čirkin je u izjavi za NAP kazao da će govoriti o ukupnoj situaciji s aspekta ljudskih prava s posebnim pogledom na bezbjedonsonu situaciju u RS i konkretno u Prijedoru i Potkozarju, a zbog posljednjih ubistava koja su se desila.

– Sitaucija je loša i ne ulazeći u to što istražni organi tek trebaju da urade svoj posao vrlo bzro, ali povratnici su uplašeni i zastrašeni svim dešavanjima. Čak ne ulazeći ni u motive i ono što trebaju istražiti organi, jer rane su žive, a znamo da je nedavno u Kozarcu ukopano 284 žrtve rata. Situacija nije dobra – kazao je Čirkin.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.