OO SDP BiH Novi Grad Sarajevo

Povodom obilježavanja Međunarodnog praznika rada aktivisti podijelili svojim sugrađanima 1000 karanfila

Obilježavajući predstojeći Prvomajski praznik, podjelom 1000 karanfila našim sugrađanima željeli smo podsjetiti na težak položaj radnika u BiH

Slika

Akcijom pod nazivom „1000 karanfila za građane Općine Novi Grad Sarajevo“ aktivisti Općinske organizacije SDP BiH – Novi Grad Sarajevo obilježili su predstojeće Prvomajske praznike. Građani su imali prilike upoznati se i sa SDP-ovim „Prvomajskim radničkim manifestom“. 

 

„Obilježavajući predstojeći Prvomajski praznik, podjelom 1000 karanfila našim sugrađanima željeli smo podsjetiti na težak položaj radnika u BiH. Neophodno  je posvetiti se efikasnoj primjeni radničkih i socijalnih prava i poštivanju fundamentalnih principa i prava u oblasti rada zasnovanim na socijaldemokratskim principima slobode jednakosti, solidarnosti i socijalne pravde. To je jedini način izlaska iz ekonomske i političke krize u kojoj se nalazi naša zemlja. Slušajući i radeći za i sa građanima Općine Novi Grad Sarajevo, OO SDP BiH Novi Grad Sarajevo aktivno učestvuje u kreiranju boljeg političkog okruženja koje bi u konačnici dovelo do otvaranja novih radnih mjesta u ovoj sarajevskog općini što bi direktno uticalo na poboljšanje života garđana.“, istakao je predsjednik Općinske organizacije, Fikret Mahmutović.

Realizaciju ove akcije pomogla je Kantonalna organizacija SDP BiH Sarajevskog kantona.

Općinska organizacija SDP BiH – Novi Grad Sarajevo želi sretan 1. maj građanima  Bosne i Hercegovine.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.