Povodom međunarodnog Dana mira članice FOŽ-a TK u posjeti Memorijalnom centru Srebrenica

Međunarodni dan mira obilježava se 21.septembra svake godine u svrhu jačanje ideala mira među narodima i državama. U povodu 21.09 oko 80 članica KO FOŽ SDP BiH Tuzlanskog kantona upriličile su posjetu Memorijalnom centru Srebrenica-Potočari gdje su odale počast žrtvama genocida.

Kultura sjećanja treba da osigura da i nove generacije kroz činjenice, lične i kolektivne priče razviju samosvjesnost o zločinu genocida koji se desio u Srebrenici s ciljem da se isti nikada, nikome ne ponovi.

Polaganjem cvijeća, učenjem Fatihe i odavanjem počasti žrtvama genocida, obilježena je i 18. godišnjica (20.09) od zvaničnog otvaranja Memorijalnog centra Srebrenica-Potočari kao trajnog svjedočanstva na žrtve genocida.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.