KO SDP BiH Sarajevo

Povodom 9. maja položeno cvijeće na spomen obilježje Vječna vatra

Povodom obilježavanja Dana pobjede nad fašizmom i Dana Evrope, delegacija KO SDP BIH Sarajevo je položila cvijeće na spomen obilježiju Vječna vatra.

Dan pobjede nad fašizmom je jedan od najznačajnijih praznika u evropskom kalendaru, a s obzirom da označava prelomni trenutak u kojem je i definisan budući izgled Evrope, ovaj dan se ujedno obilježava i kao Dan Evrope. Ovo je dan kada su principi slobode, demokratije i ljudskog dostojanstva nadvladali zlo koje je propagirala fašistička filozofija.

Delegaciju Kantonalnog odbora SDP BiH Sarajevo činili su: Potpredsjednica  SDP BiH Segmedina Srna – Bajramović, Predsjednik KO SDP BiH Sarajevo Igor Kamočaji, Potpredsjednik KO SDP BiH Sarajevo Nedžad Fazlija, Sekretar KO SDP BiH Sarajevo Predrag Puharić, Pretsjednica FOŽ KO SDP BiH Sarajevo Fatima Skok Hadžović, Potpredsjednica FOŽ KO SDP BiH Sarajevo Elvira Hrvačić, Sekretar FOM KO SDP BiH Sarajevo Sanjin Ćutahija kao i mnoge druge članice i članovi.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.