Hamdija Lipovača

Povodom 8. marta – Dana žena

Obilježavanjem 8. marta svim ženama odajmo priznanje za hrabrost, borbu, doprinos čovječanstvu, iskoristimo priliku da ženu sagledamo u svim njenim ljepotama i veličini: u njenoj nježnosti i u njenoj snazi

Slika

Osmi mart – Dan žena simbolizira dan borbe, dan posvećen ženama, dan koji iako je iniciran političkim događajem, vremenom postaje dan koji slavi žene, žene koje su svojim angažmanom postigle brojne pobjede protiv nejednakosti i drugih nepravdi koje su proizlazile iz neravnopravnosti spolova, njihova dostignuća ,ekonomsku, socijalnu i političku afirmaciju.

Obilježavanjem 8. marta svim ženama odajmo  priznanje za hrabrost, borbu, doprinos čovječanstvu, iskoristimo priliku da ženu sagledamo  u svim njenim ljepotama i veličini: u njenoj nježnosti i u njenoj snazi.

U tom duhu, svim građankama Unsko-sanskog kantona, kao i svim građankama Bosne i Hercegovine želim sretan i ponosan 8. mart, Dan žena!

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.