Posjeta

Potpredsjednik RS Enes Suljkanović u Doboju se sastao sa Čilekom

Suljkanović je izrazio zadovoljstvo posjetom Čileka i zahvalio se na dosadašnjoj pomoći koja je stizala na brz i efikasan način

Slika

Potpredsjednik Republike Srpske Enes Suljkanović, gradonačelnik Doboja Obren Petrović i predsjednik Skupštine grada Doboj Esmin Mahmutović sastali su se 29.08.2014. godine u Doboju sa predsjednikom Upravnog odbora turskog Centra za razvoj odnosa sa BiH (BIGMEV) Muzaffer Čilekom.

Na sastanku je razgovarano o aktivnostima koje su sprovedene na teritoriji grada Doboj a radi saniranja posljedica majskih poplava.
Čilek je pohvalio gradsku upravu dosadašnjim završenim poslovima i naglasio da je zadovoljan raspodjelom pomoći koja je stigla iz Turske i dodao da će pomoć stizati i u narednom periodu, te je izrazio nadu i želju da se grad Doboj što prije oporavi od nanesenih šteta koje su izazvale  ovogodišnje poplave.

Suljkanović je izrazio zadovoljstvo posjetom Čileka i zahvalio se na dosadašnjoj pomoći koja je stizala na brz i efikasan način. Kako bi se pomogli privrednici grada Doboja, predložio je da se organizuju sastanci Udruženja privrednika Doboj sa privrednicima iz Turske radi moguće ekonomske saradnje i što bržeg oporavka nastradale dobojske privrede tokom katastrofalnih poplava i vremenskih nepogoda.

Suljkanović i Čilek zajedno su posjetili Narodnu kuhinju u Doboju, čiji su osnivači grad Doboj i islamska vjerska zajednica, koja pruža pomoć ugroženom stanovništvu.  Čilek je istakao da pomoć neće izostati ni za Narodnu kuhinju.

Nakon sastanka u Doboju, potpredsjednik Republike Srpske Enes Suljkanović i predsjednik Fondacije BIGMEV Muzaffer Čilek posjetili su opštinu Maglaj gdje su se sastali sa načelnikom Mehmed Mustabašićem.

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.