Teslić

Potpredsjednik RS Enes Suljkanović posjetio MZ Rajševa

Potpredsjednik Suljkanović se upoznao sa situacijom i rekao je da će pokušati pomoći u skladu sa svojim mogućnostima

Slika

Danas 16.8.2014.godine potpredsjednik Republike Srpske Enes Suljkanović , na poziv potpredsjednika Skupštine opštine Teslić Mehmeda Dubravca, posjetio je Mjesnu zajednicu Rajševa, opština Teslić, gdje se ga upoznali sa stanjem u ovoj poplavljenoj Mjesnoj zajednici.

Nedavna bujica uništila je putnu infrastrukturu ali i veliki broj stambenih objekata tako da se stanovnici ove Mjesne zajednice nalaze u veoma teškoj situaciji.

Potpredsjednik Suljkanović se upoznao sa situacijom i rekao je da će pokušati pomoći u skladu sa svojim mogućnostima jer stanje, u kojoj se nalazi veliki broj mještana, nije dobro.

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.