Doboj

Potpredsjednik RS Enes Suljkanović na Poslovnom forumu

Razgovarano je o zajedničkoj privrednoj saradnji i razmjeni iskustava između ovih opština sa privrednicima iz Republike Hrvatske

Slika

Dana, 24.04.2014, je u Doboju, pod pokroviteljstvom ambasadora Hrvatske, Ministarstva za izbjegla i raseljena lica u Vladi RS, gradonačelnika Doboja i načelnika opstine Usora, održan Poslovni forum Hrvatska – Doboj – Usora. Na sastanku su prisustvovali predstavnici Vukovarsko- Srijemske županije kao i privrednici sa područja grada Doboja i opštine Usore.

Razgovarano je o zajedničkoj privrednoj saradnji i razmjeni iskustava između ovih opština sa privrednicima iz Republike Hrvatske.

Takođe je razgovarano o položaju  Hrvata na području grada Doboja gdje je izraženo zadovoljstvo odnosom lokalne zajednice prema tim povratnicima.

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.