Donacija sjedalica za stadion “Alinac”

Potpredsjednik Federacije BiH Svetozar Pudarić u posjeti Cazinu

Akcija je ovo neformalne grupe Zdrav Razum iz Cazina koji su pokrenuli veliku akciju čišćenja i uređenja Stadiona Alinac, gdje je uključena sanacija i uređenje unutrašnjosti prostorija ovog stadiona.

Slika

U subotu je u Cazinu boravio Potpredsjednik Federacije BiH Svetoraz Pudarić koji je uručio vrijednu donaciju za Stadion Alinac. Radi se o sjedalicama koje su bile polomljene na tribinama ovog igrališta, a koje su donirane od JU Sportski centar Sarajevo, gdje su iste korištene i zamjenjene na Stadionu Koševo. Više o posjeti Pudarića i razlozima ove posjete Cazinu pogledajte u izjavi koji nam je dan prilikom posjete radilištu na Stadionu Alinac.

Akcija je ovo neformalne grupe Zdrav Razum iz Cazina koji su pokrenuli veliku akciju čišćenja i uređenja Stadiona Alinac, gdje je uključena sanacija i uređenje unutrašnjosti prostorija ovog stadiona.

Obzirom da je dugi niz godina ovo igralište bilo zapušteno te je vrlo malo bilo u upotrebi čiji je potencijal bio neiskorišten krenulo se sa uređenjem. Na početku se nailazilo na veliki broj problema kada je u pitanju finansijski dio, nabavka materjala i ostalo. Međutim, naišlo se na razumijevanje određenog broja ljudi i poslovnih subjekata koji su donirali materijal i ostalo potrebno da bi se nastavilo sa rekonstrukcijom. Više o tome nam je rekao predstavnik Neformalne grupe građana "ZDRAV RAZUM" Nermin Sefić u svojoj izjavi kada je u pitanju ova akcija.

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.