Donacija sjedalica za stadion “Alinac”

Potpredsjednik Federacije BiH Svetozar Pudarić u posjeti Cazinu

Akcija je ovo neformalne grupe Zdrav Razum iz Cazina koji su pokrenuli veliku akciju čišćenja i uređenja Stadiona Alinac, gdje je uključena sanacija i uređenje unutrašnjosti prostorija ovog stadiona.

Slika

U subotu je u Cazinu boravio Potpredsjednik Federacije BiH Svetoraz Pudarić koji je uručio vrijednu donaciju za Stadion Alinac. Radi se o sjedalicama koje su bile polomljene na tribinama ovog igrališta, a koje su donirane od JU Sportski centar Sarajevo, gdje su iste korištene i zamjenjene na Stadionu Koševo. Više o posjeti Pudarića i razlozima ove posjete Cazinu pogledajte u izjavi koji nam je dan prilikom posjete radilištu na Stadionu Alinac.

Akcija je ovo neformalne grupe Zdrav Razum iz Cazina koji su pokrenuli veliku akciju čišćenja i uređenja Stadiona Alinac, gdje je uključena sanacija i uređenje unutrašnjosti prostorija ovog stadiona.

Obzirom da je dugi niz godina ovo igralište bilo zapušteno te je vrlo malo bilo u upotrebi čiji je potencijal bio neiskorišten krenulo se sa uređenjem. Na početku se nailazilo na veliki broj problema kada je u pitanju finansijski dio, nabavka materjala i ostalo. Međutim, naišlo se na razumijevanje određenog broja ljudi i poslovnih subjekata koji su donirali materijal i ostalo potrebno da bi se nastavilo sa rekonstrukcijom. Više o tome nam je rekao predstavnik Neformalne grupe građana "ZDRAV RAZUM" Nermin Sefić u svojoj izjavi kada je u pitanju ova akcija.

 

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.