Potpredsjednici Skupštine HNK Vesni Saradžić zahvalnica za doprinos usvajanju Zakona o zaštiti porodice/obitelji sa djecom HNK

Udruženje „Žene ženama“ uručilo je zahvalnicu SDP-ovoj Potpredsjednici Skupštine HNK Vesni Saradžić za veliki doprinos u usvajanju Zakona o zaštiti porodice/obitelji sa djecom HNK/Ž. Ovo udruženje posvećeno je afirmaciji žena u svim sferama javnog i privatnog života, te je i u ovom slučaju uložilo svoj napor da se prvi put ova oblast zakonski riješi u Hercegovačko-neretvanskom kantonu.

U zahvalnici koju potpisuje direktorica udruženja Memnuna Zvizdić, ovo udruženje se zahvaljuje zastupnici Saradžić na predanosti, podršci i suradnji sa nevladinim organizacijama.

Inače Zakon je usvojen na 26. sjednici Skupštine HNK održanoj 28.06.2017. Primarni mu je cilj zaustaviti pad nataliteta i odlazak mladih iz našeg kantona. Ovaj Zakon predviđa financiranje opremanja novorođenog djeteta, dječjeg doplatka, naknade za majke u radnom odnosu, te novčanu podršku za nezaposlene.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.